ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! 83χρονος πλήρωσε πρόστιμο γιατί λάλησε ο κόκοράς του στις 4.30 το πρωί

Ένας 83χρονος άντρας κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 166 ευρώ, αφού δεν κατάφερε να σταματήσει τον κόκορα που έχει από το να λαλήσει στις στις 4:30 το πρωί, κάτι για το οποίο είχαν παραπονεθεί ορισμένοι από τους γείτονές του.

Ο Άντζελο Μπολέτι, Ιταλός, συνταξιούχος που ζει στη Λομβαρδία, κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τους κανόνες της περιοχής, σύμφωνα με τους οποίους τα κατοικίδια πρέπει να διατηρούνται σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων από γειτονικά σπίτια.

Ωστόσο το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι το εν λόγω κατοικίδιο, ένας κόκορας ονόματι Καρλίνο, λαλούσε τόσο δυνατά στις 4:30 το πρωί που ξυπνούσε τους γείτονες.

Αφού έλαβε αρκετές καταγγελίες για τον κόκκορα, η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί τον Καρλίνο και αφού επιβεβαίωσε ότι λαλούσε στις 4.30 το πρωί του αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στον συνταξιούχο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιστορική ομιλία Ντ.Τραμπ μπροστά από το Όρος Ράσμορ: Έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης απέναντι σε αριστερά & βαθύ κράτος

evosmos

Έθαψε πολλά 500ευρα στον κήπο του – ΔΕΙΤΕ τι έγινε όταν τα ξέθαψε! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

evosmos

Σοκαριστικό θέαμα…Τσάκωσε τον γαμπρό να θηλάζει τη μητέρα του

evosmos

Leave a Comment