ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

Αποκλειστική μαρτυρία γυναίκας στο CycladesLive.gr, που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο, Μας μετέφερε τα όσα άκουσε να διαδραματίζονται.

“Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα οσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί.. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα.”

Το CycladesLive.gr, σας μεταφέρει την Αποκλειστική Μαρτυρία που μόλις έφθασε στα γραφεία μας από κάτοικο του νησιού της Μυκόνου, διατηρώντας πάσα επιφύλαξη για την ορθότητα και την ισχύ της μαρτυρίας.

Να σημειωθεί σε κάθε περίπτωση, ότι η άσκηση βίας είναι καταδικαστέα από όλους και δεν αποτελεί τρόπο επίλυσης προβλημάτων και διαφορών σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!

ΠΗΓΗ: CycladesLive.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: Σ’ αυτήν τη διαδήλωση θα πάμε!

evosmos

Η Ελλάδα έχει το πιο αργό και πιο ακριβό ίντερνετ στην Ευρώπη – Η κατάταξη

evosmos

Θεσσαλονίκη: Άντρας ανέβηκε σε γέφυρα της παραλιακής και απειλούσε να αυτοκτονήσει

evosmos

Leave a Comment