ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: Κατηγορούμενος επιτέθηκε στην πρόεδρο δικαστηρίου όταν άκουσε ότι θα μπει φυλακή

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λας Βέγκας όταν η πρόεδρος δικαστηρίου δέχθηκε επίθεση από κατηγορούμενο μέσα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ποινής του. Όλα καταγράφηκαν στην κάμερα ασφαλείας του δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος μόλις άκουσε την ποινή από την πρόεδρο του δικαστηρίου εκνευρίστηκε και όρμησε πάνω της. Οι άνδρες Ασφαλείας προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν αλλά δέχθηκαν και αυτοί χτυπήματα.

Ο 30χρονος Ντιόμπρα Ρέντεν, που είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν για βιαιοπραγία και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον της δικαστή Μέρι Κέιλ Χόλθους προκειμένου να του ανακοινωθεί η ποινή του.

Ο Ρέντεν λίγο πριν την επίθεση έλεγε στη δικαστή: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος. Καταλαβαίνω όμως ότι πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Και αν πρέπει να με βάλετε φυλακή, τότε να το κάνετε».
Και μόλις ανακοινώθηκε η ποινή του που τον καταδίκαζε εκείνος φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του και όρμησε πάνω της και της επιτέθηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγιά Σοφιά: Η Τουρκία αποκλείει το κτήριο – Προετοιμασίες για μουσουλμανική προσευχή

evosmos

Το χρονικό της Άλωσης: 28 Μαΐου 1453: Παραμονή εκείνης της αποφράδας μέρας…

evosmos

ΗΠΑ: Σοκάρει το βίντεο από την κάμερα που φόραγε αστυνομικός όταν πυροβόλησε 13χρονο καθώς σήκωνε τα χέρια ψηλά

evosmos

Leave a Comment