LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Απογοήτευση για τους fans του «Fast & Furious» – Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε το τέλος των ταινιών

Απογοήτευση προκάλεσε ο Bιν Ντίζελ στους θαυμαστές του «Fast and Furious» καθώς με ανάρτησή του επιβεβαίωσε πως η επερχόμενη ταινία του franchise θα είναι η τελευταία.

Ο ηθοποιός είχε πει πως το franchise θα επεκταθεί και πέρα από την 11η ταινία. Ωστόσο, το «Fast XI» θα είναι το τελευταίο.

 Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Βιν Ντίζελ αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς ταινιών στέλνοντας μήνυμα στους θαυμαστές, ευχαριστώντας τους για τον ενθουσιασμό, το πάθος και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Η ανάρτηση του Βιν Ντίζελ

 «Μόλις τελείωσε η συνάντηση Fast στο τέλος της εβδομάδας με τους σεναριογράφους και όλη την ομάδα… το να πω ότι ο ενθουσιασμός για το φινάλε μας ήταν απίστευτα δυνατός είναι υποτιμητικό. Ουάου. Τόσο συναρπαστικό…

Ενώ όλοι πήγαιναν στο Σαββατοκύριακο γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, σας σκέφτηκα όλους θυμήθηκα τις αμέτρητες στιγμές που ο ενθουσιασμός και το πάθος σας έγιναν η κινητήριος δύναμη πίσω από το δημιουργικό μας ταξίδι. Η αφοσίωσή σας στο έπος μας είχε μοναδικό αντίκτυπο στην επιτυχία και την εξέλιξή του… όπως θα έλεγε η μικρότερη κόρη μου, είναι βαθιά.

Σας ευχαριστώ που είστε η ραχοκοκαλιά αυτού του παγκόσμιου έπους που χάρη σε εσάς, ξεπερνά την οθόνη. Αυτό το μεγάλο φινάλε δεν είναι απλώς ένα τέλος – είναι μια γιορτή για την απίστευτη οικογένεια που έχουμε χτίσει μαζί. Ελπίζουμε να σας κάνουμε περήφανους!».

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Παίκτες στο Ρουκ Ζουκ είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής (Βίντεο)

evosmos

Η Άγκυρα μεταφέρει το κέντρο βάρους στη Λιβύη: Τελεσίγραφο στον Χ.Χαφτάρ για Σύρτη και αλ Τζούφρα (βίντεο)

evosmos

Νατάσα Θεοδωρίδου: 18χρονος της έκανε πρόταση γάμου στην πίστα [BINTEO]

evosmos

Leave a Comment