ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτογλου: «Είσοδο» με χιόνια θα κάνει ο Φεβρουάριος – Μεγάλη «βουτιά» θερμοκρασίας

Ο Φεβρουάριος αναμένεται να μπει με περισσότερο κρύο, ενώ τα χιόνια θα «κατέβουν» σε ακόμη πιο χαμηλά υψόμετρα.

Το Σαββατοκύριακο (28-29/1) αναμένεται να έχει άστατο καιρό κυρίως στα πιο νότια τμήματα, όμως η κακοκαιρία αποχωρεί και τα χιόνια θα εντοπίζονται μόνο στα ορεινά της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας.

Δευτέρα και Τρίτη ο βοριάς θα είναι έντονος και η αίσθηση του κρύου έντονη, με μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή να «βγάζει» διάσπαρτα φαινόμενα, αλλά η νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να έρθει από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και ιδιαίτερα το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο (3-4-5/2).

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου από τι 2 με 3 Φεβρουαρίου φαίνεται ότι θα έρθουν νέες κατεβασιές ακόμη πιο ψυχρού αέρα, οι οποίες θα ρίξουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις πως αυτή τη φορά χιόνια θα πέσουν και σε πεδινές περιοχές, δηλαδή πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με τις χιονοπτώσεις που είδαμε στην τελευταία κακοκαιρία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής – «Μας χαμογέλασε η τύχη»

evosmos

Νίκος Μάνεσης: Ο γάμος που κράτησε δέκα μέρες, η Φαίη Μαυραγάνη και τα παιδιά του που δε θέλει να γίνουν δημοσιογράφοι

evosmos

«Μούδιασμα» σε Μασούτη, Βασιλόπουλο, Lidl: Η κίνηση του Σκλαβενίτη τελειώνει τον ανταγωνισμό στα σούπερ μάρκετ

evosmos

Leave a Comment