ΕΛΛΑΔΑ

Το δράμα της Νόρας Βαλσάμη! Δεν κατάφερε να αποχαιρετίσει τον σύζυγό της. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Λίγες μέρες πριν έγινε η κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου με τη Νόρα Βαλσάμη όμως, να είναι απούσα. Αιτία, δεν ήταν άλλη από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει στα 75 της χρόνια, που δεν της επέτρεψαν να βρεθεί στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου για να πει το «ύστατο χαίρε» στον άνθρωπο της ζωής της και στήριγμά της.

Γεγονός που έφερε ξανά στο προσκήνιο και επιβεβαιώνει ότι πλέον η υγεία της έχει κλονιστεί σοβαρά. Η Νόρα Βαλσάμη, τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο και πλέον βρίσκεται καθηλωμένη στο σπίτι της. Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν της επιτρέπουν πολλές μετακινήσεις. Όταν προσπαθεί να κινηθεί ή για να σταθεί στα πόδια της χρειάζεται δυνατή υποστήριξη, αλλά και πάλι με φρικτούς πόνους. Και μέχρι τώρα την φρόντιζε με αφάνταστη αγάπη και στοργή ο σύζυγός της. Η απώλειά του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα.

Η Νόρα Βαλσάμη γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1948 στο Κάιρο της Αιγύπτου, με έφεση από μικρή ηλικία, στο χορό. Μετά τις βασικές γυμνασιακές της σπουδές, ακολούθησε σπουδές χορού και ρυθμικής και στην συνέχεια, ήρθε στην Αθήνα όπου σπούδασε υποκριτική στην Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Το 1966 ενώ φοιτούσε στη Δραματική Σχολή, πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνισή στο κοινωνικό δράμα “Στεφανία” του Γιάννη Δαλιανίδη. Ο φακός της κάμερας την λάτρεψε. Την λάτρεψε και ο Δαλιανίδης με τον Φίνο που την πήραν υπό την προστασία τους. Η συνέχεια είναι γνωστή. Πληθώρα συμμετοχών στο σινεμά, κάνοντας την μια από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

O ύμνος της βενζίνης – Το τραγούδι που «γκρέμισε» το TikTok (βίντεο)

evosmos

Χαμογελά από ψηλά ο Βοσκοπούλος: Χαρές ξανά για την Άντζελα Γκερέκου 26 χρόνια μετά – Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

evosmos

Βασίλισσα από την κορυφή ως τα νύχια: Η Άννα Μαρία «έκλεψε» τα φλας στη «Μεγάλη Βρετανία» μαζί με τον γιο της, Νικόλαο

evosmos

Leave a Comment