ΕΛΛΑΔΑ

Ασμάτογλου: Έρχεται αύξηση 7 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης εντός της εβδομάδας

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου, προανήγγειλε αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης κατά 7 λεπτά εντός της εβδομάδας.

Όπως ανέφερε ο κ. Ασμάτογλου, οι επιδοτήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση ξεπερνούν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, καθώς – κατά τους υπολογισμούς του – οι επιδοτήσεις φτάνουν τα 30 λεπτά το λίτρο, ενώ ο ειδικός φόρος είναι στα 28 λεπτά.
Όμως ο κ. Ασμάτογλου υπενθύμισε πως στις 15 Νοεμβρίου λήγει η περίοδος της έκπτωσης των 7 λεπτών που κάνουν τα διυλιστήρια, που σημαίνει ότι από τις 16 Νοεμβρίου θα έχουμε μια ανάλογη επιβάρυνση – των 7 λεπτών ανά λίτρο – στο πετρέλαιο θέρμανσης, κι αυτό υπό την προϋπόθεση να παραμείνει σταθερή η τιμή του διυλισμένου προϊόντος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σαμοθράκη: Το μυστικό πράσινο «παρθένο» νησί της Ελλάδας

evosmos

Κορινθία: «Δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Ρωμιοί, αρνούμαστε την τεχνολογία» λέει ο πατέρας των παλαιοχριστιανών

evosmos

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ – ΤΟ “ΕΙΠΕ” ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

evosmos

Leave a Comment