ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 48χρονη διαφημίστρια που έκανε «βουτιά» θανάτου με το ΙΧ της χθες στην Πάτρα

Σοκ και θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε χθες η είδηση πως έφυγε με αναπάντεχο τρόπο από την ζωή χθες, Κυριακή του Πάσχα, η 48χρονη Μαρία Καραγιάννη, η οποία ήταν πασίγνωστη στον χώρο της διαφήμισης και γενικότερα στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης.

Αυτή είναι η 48χρονη:

H 48χρονη η οποία άφησε πίσω της δύο παιδιά έβαλε πιθανότατα η ίδια τέλος στην ζωή της χθες πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στον Μόλο Αγίου Νικολάου, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η γυναίκα έφτασε με το όχημά της με πατρινές πινακίδες μέχρι την κεντρική προβλήτα, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στην θάλασσα. Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου και η διάσωσή της με δύτη και ΕΚΑΒ να βρίσκονται στο σημείο.

Ωστόσο, το ΙΧ βγήκε στην επιφάνεια με νεκρή την οδηγό. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία του 26χρονου στην Καβάλα που καταπλακώθηκε από ψυγείο

evosmos

Τριετίες: Ποιοί θα δουν περισσότερα χρήματα στις τσέπες τους; (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ο ψευτογιατρός χειρούργησε θύμα του και το κατέστησε ανάπηρο!

evosmos

Leave a Comment