ΕΛΛΑΔΑ

“ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ” ΕΙΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Η Μαρία Καρυσιανού, η μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της για την αντιμετώπιση που είχε από τους δικαστές στον Άρειο Πάγο, όταν προσπάθησε να τους ενημερώσει με όσα στοιχεία είχε συγκεντρώσει για το δυστύχημα.

Σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, η κ. Καρυστιανού ανέφερε πως όταν επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να μεταφέρει στην εισαγγελέα τα όσα γνώριζε μετά την αδιάκοπη έρευνά της, εκείνη της είπε «αυτά συμβαίνουν» και να πάει να… επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει ‘ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπτό, είναι ποινικά κολάσιμο’, ή οτιδήποτε, να μου λέει: ‘Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας’», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρυστιανού, καταγγέλλοντας για άλλη μια φορά πρωτοφανείς «μεθοδεύσεις συγκάλυψης» ευθυνών σε όλα τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται πως η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» ήταν καταπέλτης στην κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, αποδίδοντας ευθύνες στον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αλλά και γενικά στην κυβέρνηση, ενώ μίλησε για «ένα από τα χειρότερα κρατικά εγκλήματα στην ιστορία της Ελλάδας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

H 19χρονη που κάνει το γύρο του κόσμου με μονοκινητήριο αεροσκάφος – Έκανε στάση στο Ηράκλειo Κρήτης (βίντεο)

evosmos

Καλλιθέα: «Μου ζητούσαν 5 ευρώ για να μη με δέρνουν» λέει ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικους

evosmos

ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΒΑΡΥΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΝΕΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ! 518 ΝΕΚΡΟΙ ΤΟ 2023

evosmos

Leave a Comment