ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΣ είναι ο σιχαμένος 63χρονος που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών στον Άγιο Παντελεήμονα! Αποφυλακίστηκε από τα Γρεβενά και συνέχισε τις ανωμαλίες του! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 63χρονου, στον Άγιο Παντελεήμονα, που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών με «δόλωμα» χρήματα

Τα στοιχεία του γνωστοποιούνται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Ο 63χρονος συνελήφθη την Κυριακή (9/10), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία.

Πρόκειται για τον:

ΓΟΥΒΑΛΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο σάτυρος με παρελθόν πλεύρισε τα δύο αγοράκια, ηλικίας 7 και 8 ετών, από την πλατεία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Παντελεήμονα, τα οδήγησε στο σπίτι του και τα αποπλάνησε με αντάλλαγμα λίγα ευρώ. Μάλιστα ο 63χρονος, στο παρελθόν είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών για παρόμοια αδικήματα, όμως αντί να σωφρονιστεί μόλις βγήκε έξω ξανακύλησε στη διαστροφή.

Τα παιδιά όμως, μίλησαν και οι γονείς πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τον κατήγγειλαν και στις 9 του μηνός άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Παντελεήμονα και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ήρθε το πρώτο «έξυπνο» φανάρι στην Ελλάδα: Γράφει κλήση αν περάσουμε με κόκκινο (Βίντεο)

evosmos

Στράτος Σιμόπουλος: Να υπάρξει Δεύτερος Κύκλος Πρόσκλησης για Ενίσχυση της Εστίασης

evosmos

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 54χρονη στα Καμίνια! – Της πέρασε αλυσίδα στον λαιμό

evosmos

Leave a Comment