ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019 ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτέλεσαν και έκαψαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στην Μάνδρα Αττικής

Απανθρακωμένο πτώμα το οποίο έχει πυροβοληθεί εντοπίστηκε στην Μάνδρα Αττικής και κατά τις ενδείξεις πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας ονομάζεται Χρήστος Γιαλιάς και δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Έχουν βρεθεί κάλυκες γύρω από το πυρπολημένο αμάξι. Λίγο πιο μακριά από το όχημα με την σορό του επιχειρηματία έχει εντοπιστεί και άλλο αυτοκίνητο το οποίο επίσης έχει πυρποληθεί.

ΧΡΗΣΤΟΣ 2

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή.

Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το αμάξι πήρε φωτιά από τους πυροβολισμούς ή εάν οι δράστες της δολοφονία πυρπόλησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο.

Εντός του καμένου οχήματος η αστυνομία εντόπισε ένα καλάσνικοφ ενώ τον Μάιο του 2019 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία. Το όνομα της δολοφονημένης πρώην συζύγου ήταν Φρέντα Καρζή και η σορός της είχε βρεθεί στα σκαλοπάτια του σπιτιού της.

 

Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν επίσης στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων. Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές διότι είχαν βρεθεί στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ. Αναφέρεται ακόμη πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε εμπλακεί στο παρελθόν, πάντα κατά τις Αρχές σε διακίνηση ναρκωτικών καθώς και σε υπενοικιάσεις Πακιστανών εργατών οι οποίοι απασχολούνταν σε εργοστάσια και αγρούς στο Θριάσιο.

ΧΡΗΣΤΟΣ 3

Επίσης αναφέρεται πως ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο και είχε ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015  έως το 2017.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα δέκα πιο ανερχόμενα επαγγέλματα του κοντινού μας μέλλοντος

evosmos

Κούγιας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μία δυστυχισμένη, φτωχή και αθώα μητέρα» – Τι είπε στην απολογία της!

evosmos

Κορωνοϊός: Κλείνουν και τα περίπτερα πλέον από τις 12!

evosmos

Leave a Comment