ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοψία του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου στο οδικό δίκτυο του Δήμου

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, πραγματοποίησε αυτοψία στους βασικούς δρόμους του οδικού δικτύου του Δήμου, παρουσία του ειδικού συμβούλου του, πολιτικού μηχανικού-συγκοινωνιολόγου, Σταύρου Κωνσταντινίδη, με τον οποίο συνεργάζεται για τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να προσεγγιστούν λύσεις στα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στην Ελπίδα, στη Μαρτίου, στη Μαιάνδρου, στην Τρίτση και σε πολλούς ακόμη δρόμους και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων, όπου εντόπισε με τον συνεργάτη του σημεία τα οποία αποτελούν κίνδυνο για πεζούς και οδηγούς και στα οποία θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες των συγκοινωνιακών και της οδικής ασφάλειας.

Ο σχεδιασμός του Δήμου περιλαμβάνει παρεμβάσεις ουσιαστικής συμβολής στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού και στην ασφάλεια των Δημοτών, οι οποίες παρότι – όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις – είναι χρονοβόρες, δρομολογούνται και θα υλοποιηθούν. «Σχεδιάζουμε λύσεις σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι διαδικασίες που απαιτούνται για να γίνει πιο λειτουργικό και ασφαλές το οδικό δίκτυο περνούν από πολλές φάσεις και είναι χρονοβόρες, όμως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εμείς κάναμε την αρχή για την υλοποίηση ενός σχεδίου που το έχει ανάγκη ο Δήμος μας», ανέφερε ο κ. Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Η βελτίωση της καθημερινότητας και η ασφάλεια των δημοτών αποτελεί προτεραιότητα μας”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, ποτό και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιωάννης Καμαρινός: Η “ΜΗΔΕΙΑ” ΠΕΡΑΣΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Τμήμα Προσόδων: Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία από 1/2/2021 έως 12/2/2021

evosmos

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο για τις ομάδες στον Εύοσμο-Τον ρώτησαν «τί ομάδα είσαι;»

evosmos

Leave a Comment