ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο «Μιχάλης» που έκλεινε ραντεβού φρίκης στην 12χρονη από τον Κολωνό! (φωτο)

Συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός μικρού παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, ο 57χρονος που συνελήφθη, το απόγευμα, με ένταλμα της ανακρίτριας και η ίδια η 12χρονη, στον Κολωνό, τον έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης».

Ο κατηγορούμενος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι «Μανώλης», φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του 57χρονου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έγινε στο σπίτι του, στην περιοχή του Πειραιά, όπου και διεξάγεται έρευνα έως αυτή την ώρα.

Αξίζει να τονιστεί ότι ότι ο ίδιος όταν είδε τους αστυνομικούς ήταν απόλυτα ψύχραιμος και συνεργάστηκε μαζί τους αμέσως. Ο ίδιος έμοιαζε να περίμενε εδώ και καιρό την έφοδο, αφού από την σύλληψη του Μίχου έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας. Ο 57χρονος είχε στη διάθεσή του άπλετο χρόνο, για να προετοιμαστεί αλλά και πιθανόν να εξαφανίσει στοιχεία. 

Σημειώνεται, ότι η ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση της 12χρονης. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκαψε το κοτόπουλο στον αέρα της εκπομπής της: «Θα το φάμε έτσι τώρα», έλεγε σαστισμένη η Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Πόρος: Μέτρα για πάρτι, μπαρ, λαϊκές αγορές και λιτανείες

evosmos

Ο Θάνος Τζήμερος αποκαλύπτει πώς το κράτος εχθρεύεται την χαρά των πολιτών.

evosmos

Leave a Comment