ΕΛΛΑΔΑ

Αψήφισε τις μάσκες ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως μπροστά στον Κ.Μητσοτάκη – Καμία αντίδραση από τον πρωθυπουργό

Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο μητροπολίτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρωθυπουργό δεν φορούσε μάσκα και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντέδρασε σε αυτό το γεγονός.

Ο πρωθυπουργός έχει κάνει άπειρες φορές συστάσεις τους τελευταίους μήνες προς του πολίτες για να φορούν μάσκα, όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που τα κυβερνητικά στελέχη έχουν «ξεχάσει» τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Κατά τη συζήτησή τους on camera ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό γιατί «με τις ενέργειές σας αισθανθήκαμε ασφάλεια τον Φεβρουάριο», ενώ σημείωσε ότι «περιποιεί τιμή η παρουσία του γιου σας σε στρατιωτική μονάδα στην Αλεξανδρούπολη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στην Πάτρα: Η γιαγιά ήταν νεκρή στο σπίτι όπου βρισκόταν μαζί και το ΑμΕΑ εγγόνι της που δεν μπορούσε να αντιδράσει

evosmos

Καιρός είναι, ό,τι θέλει κάνει! Μέχρι την Παρασκευή φθινόπωρο, από το σαββατοκύριακο χειμώνας!

evosmos

Χρηματοδότηση από 10 ξένες πρεσβείες & έσοδα 1.200.000€ στο ΕΛΙΑΜΕΠ που τα μέλη του καλούν να υποταχθούμε στην Τουρκία

evosmos

Leave a Comment