ΕΛΛΑΔΑ

Α.Αλεξανδρίδης: «Θα κόψω λαρύγγια με μαχαίρι» – Όταν τα σκουπίδια του Big Brother μέσω ΣΚΑΪ λερώνουν τις τηλεοράσεις

Ένα-ένα βγαίνουν στη δημοσιότητα τα βίντεο με τα πιστεύω του Αντώνη Αλεξανδρίδη, παίκτη του νέου κύκλου του Big Brother, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την άποψή του περί βιασμού των γυναικών.

Συγκεκριμένα, ο «βαρύς» Κρητικός παίκτης βρισκόταν στο δωμάτιο και μιλούσε με τους συμπαίκτες του Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή για γυναίκες, όταν είπε χαρακτηριστικά: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Το εν λόγω απόσπασμα έκανε αμέσως το γύρο των social media, με το κοινό οργισμένο να ζητά τόσο την αποπομπή του παίκτη από το παιχνίδι, κάτι που πραγματοποιήθηκε άμεσα, όσο ακόμη και την ακύρωση του reality.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης πριν τις δηλώσεις περί σεξουαλικής κακοποίησης είχε κάνει κι άλλες προκλητικές δηλώσεις μέσα στο σπίτι του «Big Brother».

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακόμα βίντεο από προηγούμενη μέρα, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης υποστηρίζει μιλώντας στους συμπαίκτες του ότι μπήκε μέσα για ξυλοδαρμό.

«Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες και θα με διώξουν από το παιχνίδι. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της που…ας. Θα του βγάλω το λαρύγγι. Θα φύγουμε από εδώ για εγκλεισμό. Πριν έρθω γλίτωσα μια μάχη με ένα στοπ. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα… Πάντα κυκλοφορώ με ένα μαχαίρι πάνω μου…», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έγνεψε καταφατικά όταν ο Χρήστος Μακρίδης τον ρώτησε αν είχε προβλήματα με τις Αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο περιστατικό στη Φωκίδα: Πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν υπεραιωνόβιο πλάτανο (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

evosmos

Τα βάζει και με τον Μπακογιάννη, τώρα, “το φαινόμενο” Κασσελάκης. ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε στη συγκέντρωση για το ψωράλογο “Ζαχαριάδης”! (βιντεο)

evosmos

Leave a Comment