LIFE STYLE

Βασίλης Μπισμπίκης: «Πάσχω από πυρκαγιά καρδιάς – Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα»

«Δεν βάλαμε μπροστά στη σχέση μας ταμπέλες» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για τη ζωή του δίπλα στην Δέσποινα Βανδή και τον έρωτα που ζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αρχικά είπε για τον ρόλο ως πατέρα: «Είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος μου ως πατέρας, δουλεύω πάρα πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο για το παιδί, είναι κάτι που το ζω ενοχικά, με ταλαιπωρεί κιόλας», είπε για τον γιο του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή: «Ναι είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ο στίχος του Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά καρδίας, στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται, έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω», τονίσει ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ σημειώνει για το πώς διαχειρίστηκαν απέναντι στα media την προσωπική τους ζωή: «Δεν βάλαμε μπροστά στη σχέση μας ταμπέλες, από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο κανονικοί άνθρωποι», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτός 61 και εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου με τη δεύτερη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη (photos)

evosmos

Μ.Ολυμπία: Η ανάρτηση της για τον παππού της, Κωνσταντίνο όταν έκανε καράτε – «Μου λείπεις περισσότερο από ποτέ»

evosmos

Ο κακός χαμός με την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Πάνω από το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη!» – Οι ζήλειες και οι άγριοι τσακωμοί!

evosmos

Leave a Comment