LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλισσα από την κορυφή ως τα νύχια: Η Άννα Μαρία «έκλεψε» τα φλας στη «Μεγάλη Βρετανία» μαζί με τον γιο της, Νικόλαο

Η Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από τον γιο της, Νικόλαο, έδωσε το “παρών” στην έκθεση για τα 150 χρόνια λειτουργίας του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση.

Μητέρα και γιος φωτογραφήθηκαν στους χώρους της έκθεσης, μία εβδομάδα πριν την τέλεση του μνημοσύνου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Λονδίνο.

Η Άννα Μαρία με πανάκριβη τσάντα γνωστού οίκου

Η 77χρονη επέλεξε να φορέσει γκρι φούστα, μπορντό σακάκι, ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και animal print φουλάρι στον λαιμό της, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια βινίλ, μπορντό τσάντα Louis Vuitton.

Η κομψή εμφάνιση της Άννας Μαρίας

Άννα Μαρία εμφάνιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οπτικοακουστική έκθεση “Ένα Ταξίδι στο Χρόνο: The Immersive Experience”, εγκαινίασε τους εορτασμούς για την 150η επέτειο λειτουργίας του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννης Μποσταντζόγλου: “Είναι έτοιμος να μπει μέσα ο Τούρκος και θα με νοιάζει ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου;”

evosmos

Μάρκος Σεφερλής: Ζήτησε το λογαριασμό σε εστιατόριο και τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε

evosmos

Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία 247.000 ευρώ στη Θέρμη

evosmos

Leave a Comment