LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μάνα στα 46»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, πρόσφατος καλεσμένος ήταν η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε για πολλά θέματα που την απασχολούν, αλλά ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της μητρότητας και στην εμπειρία της ως μητέρας της 5χρονης κόρης της.

Με μια ειλικρινή διάθεση, αποκάλυψε πώς η μητρότητα έχει επηρεάσει τη ζωή της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της πορεία. Μίλησε για τις χαρές και τις προκλήσεις που φέρνει η μητρότητα, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό και κάποιες από τις πιο τρυφερές στιγμές που έχει ζήσει με την κόρη της.

Βασιλική Ανδρίτσου: Τα όσα ανέφερε

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μπαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», είπε επίσης η Βασιλική Ανδρίτσου.

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε φτιάξει τη ζωή μας, οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σε ΑΑΔΕ και Οικονομική Εισαγγελία τα στοιχεία για το «Χαμόγελο» – Τι απαντά ο Γιαννόπουλος

evosmos

Αγία Βαρβάρα: Τέσσερις μηνύσεις είχαν ανταλλάξει ζευγάρι και πεθερικά πριν το φονικό – Η κόρη τους είχε καταγγείλει για κακοποίηση

evosmos

Νύχτα εφιάλτης σε Βαρυμπόμπη, Τατόι, Θρακομακεδόνες: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα

evosmos

Leave a Comment