ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: «Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φοράει ζώνη» λέει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Για το παιδί του, τον 18χρονο Γιάννη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Βριλήσσια όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε εκτός δρόμου στην οδό Αναπαύσεως, μίλησε ο πατέρας του.

Αρχικά ο τραγικός πατέρας είπε ότι «4:30 η ώρα η κοπέλα (σ.σ. η 17χρονη Παναγιώτα που επίσης έχασε τηζ ζωή της στο τροχαίο) έστειλε μήνυμα ότι “τρώμε κάτι που παραγγείλαμε και ερχόμαστε».

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω πώς πήρε το αυτοκίνητο. Ήταν παιδί που πάντα έμπαινε σαν συνοδηγός και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φορέσει ζώνη» συμπλήρωσε για τον αδικοχαμένο 18χρονο ο πατέρας του μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 18χρονος είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μια εβδομάδα πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Το MEGA μετέδωσε, μάλιστα, και πλάνα τόσο από το διαλυμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι όσο και από τα πρώτα λεπτά μετά την επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Επικίνδυνος συνδυασμός με τη γρίπη – «Θα έχουμε πρόβλημα τον χειμώνα» λέει βιοπαθολόγος

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ! Ψυχικά ασθενής μεταφέρθηκε από την Πάτρα στο Δαφνί με… περιπολικό!

evosmos

Τον έρωτα δεν τον αναλύεις, απλά τον ζεις!

evosmos

Leave a Comment