ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Απρόοπτο στη βραδιά των φαναριών – Κάποια έπεσαν σε σκάφος το οποίο πήρε φωτιά

Ο νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε από αναμμένα φαναράκια στον Βόλο και χάρισε εντυπωσιακές εικόνες στον κόσμο που κατέκλυσε την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η εκδήλωση ήταν η πολυαναμενόμενη, όπως και κάθε χρόνο, βραδιά των φαναριών που πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως – μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κάποια από τα φαναράκια έπεσαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου το απόγευμα της Τρίτης (26/12) με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Δείτε βίντεο:

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και των ιδιοκτητών που με τη βοήθεια πυροσβεστήρων έσβησαν τη φωτιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στη γειτονιά των αγγέλων η 11χρονη Αλεξάνδρα – Ανείπωτη θλίψη για το μικρό κορίτσι

evosmos

Από Pitsos έγινε… Pyramis: Το 100% Ελληνικό εργοστάσιο που κατασκευάστηκε στα Οινόφυτα

evosmos

«Είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι και προστατεύομαι για να μη με βρουν»! Βίντεο κραυγή-αγωνίας του Ηλία Γκιώνη

evosmos

Leave a Comment