LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη πριν από λίγο μάθαμε το θλιβερό νέο… η καλή μας φίλη συνάδελφος και πολύ καλή ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου άφησε την τελευταία της πνοή και ταξιδεύει προς το φως… Καλό ταξίδι Χαριτίνη μου… θα σε θυμαμαι πάντα με αγάπη για το νοιάξιμό σου για όλους μας και για τη λατρεία σου για το θέατρο!» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ, αναρτώντας φωτογραφίες της.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ο Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1941 και ήταν το μικρότερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας Παραλοπούλου. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και τη δεκαετία του ’50 πήρε μετάθεση στον Πειραιά, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Είχε σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών αποφοιτώντας το 1964.

Η Χαριτίνη Καρόλου ήταν σύζυγοςτου σκηνοθέτη και τηλεοπτικού παραγωγού, Σούλη Γεωργιάδη που πέθανε το 1997 και κολλητή φίλη για χρόνια της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Οι δυο τους είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στη ΒΙΠΕ Λάρισας: Νεκρός 40χρονος από έκρηξη σε εργοστάσιο

evosmos

Την κατασπάραξαν τα σκυλιά: Αυτή είναι η 34χρονη μητέρα που δέχτηκε άγρια επίθεση στην Καλαμάτα

evosmos

«Είμαι βλάχα κι είμαι περήφανη»: Η 22χρονη που «παντρεύει» το Tik Tok με την παράδοση και γίνεται viral

evosmos

Leave a Comment