ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Ήθελα να τον κάνω να ομολογήσει, όχι να τον σκοτώσω» λέει ο 50χρονος που δολοφόνησε τον κουνιάδο του

Ο 50χρονος πατέρας από το Βόλο ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον κουνιάδο του αλλά να τον κάνει να ομολογήσει για τον βιασμό της κόρης του.

Την περασμένη Τρίτη αφού έμαθε ότι ο αδελφός της συντρόφου του κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη κόρη του από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών πήγε να τον βρει.

«Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο είναι εξ’ επαφής ο πυροβολισμός. Ο κατηγορούμενος λέει ότι ‘’δεν είχα κανένα σκοπό να πυροβολήσω. Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα δε με φοβήθηκε καθόλου, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει εκείνη την στιγμή, πυροβόλησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ καν τίποτα’’», είπε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Αλέξη Κούγια, ο 50χρονος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και σκέφτεται μόνο τα παιδιά του. Είχε μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε σε καθηγήτρια της και σε ψυχολόγο. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει και προβληματίζει η είδηση ότι η 18χρονη πριν μιλήσει στον πατέρα της είχε μοιραστεί το μαρτύριο που βίωνε με καθηγήτρια της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει και πήγαινε σε ψυχολόγο.

«Τότε η μικρή δεν είπε ποιος το έκανε. Αν το έλεγε ποιος το έκανε, θα τον είχε κατονομάσει. Όταν απαιτεί η μικρή να μην πεις κάτι, κανείς δεν μπορεί να το κάνει, ούτε η καθηγήτρια ούτε η ψυχολόγος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Η 18χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι τα τελευταία εννιά χρόνια κακοποιούνταν σεξουαλικά, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση και εκβιαζόταν από τον θύτη της, αδελφό της μητριάς της, σήμερα νιώθει τύψεις που αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα της.

Στο πλευρό του 50χρονου κατηγορούμενου πατέρα βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο. Απέναντί του η σύντροφος του και αδελφή του θύματος.

«Εγώ δεν πιστεύω (σ.σ ο αδελφός μου) ποτέ να το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου. Μας έχει σκοτώσει όλους, μας έχει σκοτώσει όλους, όχι μόνο αυτόν. Υπάρχουν νόμοι για να βάλουν στη θέση τους τον καθένα», είπε η σύντροφος και αδελφή του θύματος.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα ο 50χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καβάλα: Γυναίκα που είχε φάει ξύλο απο τον σύζυγό της επιχείρησε να φύγει με το καράβι – Το stop του καπετάνιου

evosmos

Τραϊάνα Ανανία: Εδώ στην Ικαρία είναι ξενέρωτοι, σας παρουσιάζω την τρελή του χωριού

evosmos

Γλίτωσε το βιασμό αλλά πήδηξε απο το μπαλκόνι και… χαροπαλεύει

evosmos

Leave a Comment