ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Απανθρακωμένος ανασύρθηκε άνδρας μετά από πρόσκρουση και πτώση του αυτοκινήτου του από γέφυρα

Τραγωδία χθες βράδυ, στην περιοχή του Νέου Πλατάνου Αλμυρού Βόλου, με θύμα έναν οδηγό οχήματος, γύρω στα 50-55 χρονών, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη από τους πυροσβέστες στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, την ώρα της κατάσβεσης.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Νέος Πλάτανος στον Αλμυρό Βόλου και αμέσως μετέβησαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης του αυτοκίνητου, διαπίστωσαν ότι εντός του βρίσκονταν ο οδηγός, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του με τον πλέον φρικτό τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός του οχήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του έξω από το χωριό Ν. Πλάτανος και ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο κενό.

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο ανεφλέγη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να καεί.

Είναι άγνωστο αν ο άτυχος οδηγός ήταν ζωντανός μετά την πτώση ή αν η φωτιά τον εγκλώβισε και βρήκε το θάνατο μέσα στις φλόγες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άλλος άνθρωπος ο Λευτέρης Πετρούνιας – Η φωτό που εκπλήσσει

evosmos

Ταύρος: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν ο 16χρονος παρασυρθεί από τον Προαστιακό

evosmos

Αθήνα: Πελάτης αποκάλεσε εργαζόμενο «καθυστερημένο» – Το κατάστημα απάντησε «μη μας επιλέξετε ξανά» [ΦΩΤΟ]

evosmos

Leave a Comment