ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στου Ρέντη: Οι γιατροί θα τον βγάλουν από την καταστολή

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον 31χρονο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη όταν δέχθηκε – σε ευθεία βολή – ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο Τετάρτη τη διαδικασία για να «ξυπνήσουν» τον άτυχο άνδρα από το τεχνητό κώμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί θα επιχειρήσουν να δώσουν τέλος στη χρήση κατασταλτικών φαρμάκων με σκοπό να ξεκινήσουν νευρολογικά τεστ για να δουν πως θα αντιδράσει ο ασθενής. Συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του θα μπορέσουν να βγουν σε 2 με 3 μέρες, καθώς τότε θα υπάρχει πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το εύρος της ζημιάς που έχει προκαλέσει ο σοβαρός τραυματισμός του.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου και ενώ ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό βρισκόταν σε εξέλιξη, ομάδα 150 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς με μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες και στη συνέχεια επέστρεψε εντός του «Μελίνα Μερκούρη». Στη διάρκεια αυτών των επεισοδίων 18χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα σε ευθεία βολή, η οποία και χτύπησε τον 31χρονο άνδρα στον μηρό.

Έκτοτε ο άνδρας παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας, ενώ έχει υποβληθεί σε τουλάχιστον δύο χειρουργεία. Από την πρώτη στιγμή, η ιατρική ομάδα έχει εκφράσει τον προβληματισμό της για τις βλάβες που προκάλεσε στον 31χρονο το γεγονός πως χρειάστηκαν δέκα ολόκληρα λεπτά για να επανέλθει από την ανακοπή που του προκάλεσε η έντονη αιμορραγία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ραμόνα Βλαντή: «Η κηδεία μου θα είναι με πρόσκληση, δεν θα μπορεί να μπει ο καθένας. Δεν θα μπορούσε να με εντυπωσιάσει ένας λέτσος»

evosmos

“ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ” – Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο – Ξεσηκωμός για το νέο lockdown

evosmos

Κρήτη: Ηλικιωμένη «ξάφρισε» μία πιστή την ώρα που προσευχόταν στην εκκλησία

evosmos

Leave a Comment