ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η ειρήνη πρέπει να είναι πάντα ο στόχος μας μέσα στην ζωή, γιατί είναι αυτό που φέρνει το καλό κλίμα και την σταθερότητα

Η ειρήνη πρέπει να είναι πάντα ο στόχος μας μέσα στην ζωή, γιατί είναι αυτό που φέρνει το καλό κλίμα και την σταθερότητα για την σωστή πορεία της Χριστιανικής ζωής.

Ο Χριστιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος της αγάπης, και ότι μας δίδαξε ο Χριστός, είναι μόνο αγάπη, και μέσα από την αγάπη θα κερδίσουμε και την είσοδο μας στον Παράδεισο.

Ο Χριστιανός πρέπει να γνωρίζει πάντα ποιος είναι, γιατί ο Χριστιανός είναι αυτός που πρέπει να ακολουθεί πιστά τα λόγια του Χριστού, και να αγωνίζεται για να εφαρμόσει την αγάπη μέσα στην ζωή.

Ο Χριστιανός δεν πρέπει να εχθρεύεται με κανέναν, δεν είναι ο άνθρωπος του μίσους, γιατί ο δάσκαλος του, τον δίδαξε να γίνει τέλειος, και χωρίς την ειρήνη, ο άνθρωπος δεν είναι τέλειος.

Όλοι οι Άγιοι μας μαρτύρησαν για την αγάπη, την ειρήνη, και την αλήθεια που έφερε στην ζωή μας ο Χριστός, ας κάνουμε και εμείς το ίδιο μέσα στην ζωή μας, για να καταργήσουμε την βίαιη συμπεριφορά με το παράδειγμα της αγάπης, εμείς να μένουμε πάντα Χριστιανοί, και να ζούμε πάντα ειρηνικά, και έτσι θα ομολογήσουμε και τον Κύριο μας, γιατί αγάπη είναι ο Χριστός, αγάπη πρέπει να γίνουμε και εμείς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιερά Σύνοδος: Καταγγέλλει… εμμονές και νευρώσεις με τη Θεία Κοινωνία

evosmos

“Δ’ χαιρετισμοί. Οι έξι οίκοι του Ακάθιστου Ύμνου” δια χειρός Συμεών

evosmos

Ψυχοσάββατο της Πεντηκοστής – Τι συμβολίζουν τα κόλλυβα

evosmos

Leave a Comment