ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Τραπεζική απάτη με λεία 4.000 ευρώ από τρεις μεσάζοντες

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία τρία άτομα τα οποία είχαν πείσει Βολιώτες επαγγελματίες να τους δώσουν κωδικούς καρτών για μεταξύ τους συναλλαγές και πέτυχαν να αποσπάσουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Οι καταγγελίες είχαν γίνει στις αρχές του χρόνου στην αστυνομία και ακολούθησε έρευνα που κατέληξε σε αυτά τα τρία πρόσωπα που είχαν λάβει τα χρήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις αυτοί στην ουσία ήταν ενδιέμεσοι. Δηλαδή λάμβαναν “μεροκάματο” 300 ευρώ για να καταλήξουν τα χρήματα στους ίδιους, τα οποία διοχέτευαν στη συνέχεια σε λογαριασμούς ξένων τραπεζών. “Ημουν άνεργος και είχα ανάγκη τα χρήματα. Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω”, δήλωσε ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες. Τα πρόσωπα που εντοπίστηκαν ως ενδιάμεσοι σε Αθήνα, Καλαμάτα παραπέμπονται σε δίκη ως συνεργοί σε απάτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηράκλειο: Ανήλικη κατήγγειλε επιχειρηματία για σεξουαλική παρενόχληση

evosmos

Μας απογείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου – Χρυσό και στο Παγκόσμιο με σούπερ επίδοση 8μ.52

evosmos

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΕΛΟΣ από 27 Ιουλίου η αστυνομική ταυτότητα με την σημερινή της μορφή

evosmos

Leave a Comment