ΕΛΛΑΔΑ

Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει 7,5 εκατ. ευρώ απόψε στις 22:00

Καύσωνας 7,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για το mega τζακ ποτ και τη μεγάλη κλήρωση απόψε στις 22:00

Στα ύψη, εκτός από τη θερμοκρασία, βρίσκεται και το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ και ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το mega τζακ-ποτ του παιχνιδιού έχουν περιθώριο να καταθέσουν το δελτίο τους έως τις 21:30 απόψε.

«Το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ εφέτος. Πρόκειται για το 16ο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο παιχνίδι», σημειώνει ο κ. Γιάννης Θεοδοσίου, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ, στο Γαλάτσι. Όπως αναφέρει, «το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ήδη αυξημένο και οι συμμετοχές αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερες όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα».

Συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο

Στο κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Νάξου 4 στο Γαλάτσι, όπου εργάζεται ο κ. Γιάννης Θεοδοσίου, η κίνηση είναι αυξημένη από το πρωί, από παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που κυνηγούν το mega τζακ ποτ.

«Εκτός από τον κόσμο που έρχεται σήμερα για να συμπληρώσει το δελτίο του, τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ θα διεκδικήσουν και όσοι έχουν παίξει ΤΖΟΚΕΡ το προηγούμενο διάστημα, επιλέγοντας τη συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις. Η συγκεκριμένη επιλογή δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να παίρνει μέρος σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο. Έτσι, δεν χάνει καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού, ειδικά όταν υπάρχουν μεγάλα τζακ-ποτ», τονίζει ο κ. Θεοδοσίου.

Οι συνεχόμενες κληρώσεις αποτελούν επιλογή πολλών παικτών ΤΖΟΚΕΡ πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσίου. Όπως εξηγεί: «Πολλοί πελάτες μας, πριν αναχωρήσουν για τον καλοκαιρινό προορισμό που έχουν επιλέξει, επισκέπτονται το κατάστημά μας και παίζουν ΤΖΟΚΕΡ με συνεχόμενες κληρώσεις. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να συμπληρώνει κανείς το πεδίο που βρίσκεται κάτω δεξιά στο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού είναι τρεις ανά εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Οι πελάτες μας υπολογίζουν το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσουν και επιλέγουν αναλόγως σε πόσες συνεχόμενες κληρώσεις θέλουν να πάρουν μέρος».

Ο κ. Γιάννης Θεοδοσίου, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

ΟΠΑΠ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όταν πασίγνωστοι ηθοποιοί μας λέγανε τι συμβαίνει αλλά και τι έρχεται!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Δεν υπάρχει ακρίβεια…ποια ακρίβεια, ρε πάτε καλά ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της 24χρονη στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment