LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Όταν έφυγε ο γιος μου, είπα ότι θα ξαναζήσω τον έρωτά μου με τη γυναίκα μου»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαμά-δες» θα βρεθεί καλεσμένος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μιλάει για τη σχέση με τα παιδιά του, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγαν από το σπίτι, αλλά και για τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα.

«Με έπιασε ένας πανικός όταν έφυγε από το σπίτι και ο μικρός μου γιος, λέω “τώρα τι γίνεται;”. Μετά είπα ότι πρέπει να το δω από την θετική πλευρά και να νιώσω ξανά τον έρωτα με τη σύζυγό μου.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε τίποτα από αυτά που σκεφτόμουν, είτε γιατί τα παιδιά πηγαινοέρχονται, είτε γιατί οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν το έχουν επιτρέψει. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βρούμε αυτή τη δυνατότητα. Διαπίστωσα ότι και οι δύο θέλαμε πολύ να ξανανιώσουμε ότι είχαμε ζήσει στο παρελθόν και μου άρεσε πολύ αυτό. Είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί προηγούνται τα παιδιά», εξομολογείται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λιποθύμησε μετά το φονικό στο Λιθί ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας

evosmos

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – 4χρονο αγοράκι κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

evosmos

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό; Βρείτε ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία!

evosmos

Leave a Comment