ΕΛΛΑΔΑ

Η ΜΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ “ΛΑΔΙ” – ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ – Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ

Την ενοχή της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό, για όλες τις κατηγορίες που τη βαρύνουν και αφορούν την εκπόρνευση της κόρης της, με την επιβαρυντική περίσταση πως είχε την επιμέλεια και τη φροντίδα της ανήλικης, ζήτησε η εισαγγελέας του ΜΟΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι η μητέρα της 12χρονης πρέπει να κριθεί ένοχη για τις κατηγορίες:

* Της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους

* Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά, αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Επίσης για το πλημμέλημα τής εκβίασης σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου.

Όσον αφορά στον Η. Μίχο η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε απαλλαγή και για την κατηγορία της εμπορίας, όπως και εκείνες του βιασμού και τηςμαστροπείας στη βαρύτερη μορφή που τον βαρύνει. Έχει ζητήσει την ενοχή του για τέσσερις κατηγορίες.

Η εισαγγελέας με την αγόρευση ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος “Μιχάλης”, δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες τήςδιακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε η αθώωση του”Μιχάλη” για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε από την εισαγγελική έδρα ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Για τους αποκαλούμενους «πελάτες» της 12χρονης , 23 συνολικά κατηγορούμενους, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των 22 για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Μόνο για έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής, πρότεινε την απαλλαγή του, λόγω αμφιβολιών.

Δικηγόροι 12χρονης: Αόριστη και με αντιφάσεις η εισαγγελική πρόταση

Τα «βέλη» της κατά της εισαγγελικής πρότασης, αναφορικά με την ήπια ποινική μεταχείριση στον Ηλία Μίχο, αλλά και την άκρως επιβαρυντική πρόταση για την μητέρα της 12χρονης, ρίχνει η δικηγόρος της ανήλικης, Ασπασια Ταραχοπουλου.

Δήλωση Ασπασίας Ταραχοπουλου, δικηγόρου της ανήλικης:

«Για εμάς δεν είναι αποδεκτή η πρόταση της εισαγγελέως, θα προσπαθήσουμε, έχουμε επιχειρηματα, ειδικά όσον αφορά στην απόρριψη του βιασμού από το Μίχο, έχουμε επιχειρήματα, έχουμε αποδεικτικά στοιχεία και νομίζω ότι θα την καταρρίψουμε και θα φτάσουμε σε μια δίκαιη απόφαση για την ανήλικη.

Θέλω να πω ότι η κ. Εισαγγελεας επανειλημμένα στην πρόταση της είπε ότι η ανήλικη λέει την αλήθεια, επομένως αφού λέει την αλήθεια, το μόνο σημείο που δε λέει την αλήθεια είναι για τη μητέρα της; Είναι ένα ερώτημα αυτό…. Επίσης δεν εξηγήθηκε πως το παιδί ξεκίνησε να εκδίδεται. Γιατί σύμφωνα με την κ. Εισαγγελέα, ο Μίχος εκμεταλλεύτηκε τη γνώση της μητέρας. Η ανήλικη μόνη της ξεκίνησε να εκδίδεται;

Είναι πολλά τα ερωτήματα και οι αοριστίες στην πρόταση της κ. Εισαγγελέα. Ένα πράγμα που δεν ειπώθηκε καθόλου από την κ. Εισαγγελέα είναι το θέμα των οίκων ανοχής, δηλαδή ποιος το πήγαινε το παιδί στους οίκους ανοχής, τους οποίους έχει περιγράψει το παιδί»;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τζούλια Νόβα: «Παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;»

evosmos

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

evosmos

«Τα είχαν σχεδιάσει όλα» – «Βόμβες» από τον Γιώργο Τράγκα για την πανδημία και το εμβόλιο

evosmos

Leave a Comment