ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Βρήκε νεκρό στο κρεβάτι τον 33χρονο γιο της – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του, στο κρεβάτι του σπιτιού του, στα Γιάννενα. Γρίφος για την ώρα, τα αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο…

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε σπίτι στα Γιάννενα, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρός ο 33χρονος. Η μητέρα του, που είχε σηκωθεί μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο γιος της και οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν είχαν περιθώρια να επαναφέρουν τον νεαρό. Για την ώρα το μόνο που έχει αποκλειστεί είναι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ανείπωτη θλίψη σε γειτονιά στα Γιάννενα καθώς ένας 33χρονος άνδρας βρέθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός σε κρεβάτι που κοιμόταν από τη μητέρα του. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Αστυνομίας και από την έρευνα των αστυνομικών έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το epirus-tv, τα ακριβή παθολογικά αίτια του θανάτου του 33χρονου θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο «Γολγοθάς» της 17χρονης Νικολέττας: Έπεσε θύμα κακοποίησης από 4 άνδρες όταν ήταν 11 χρονών!

evosmos

Power Pass: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα – Ποιοι οι δικαιούχοι

evosmos

Έφυγε από Αθήνα, είναι μητέρα 3 παιδιών: Έτσι είναι σήμερα στα 50 της η «Τατιάνα» της «Λάμψης», Καλλιόπη Ευαγγελίδου

evosmos

Leave a Comment