ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στα Εξάρχεια: 33χρονος εξώθησε στην πορνεία 23χρονη – Την κρατούσε κλειδωμένη σε διαμέρισμα

Θύμα ενός 33χρονου άνδρα από την Αλβανία έπεσε μια 23χρονη συμπατριώτισσά του, ο οποίος την παγίδεψε σε έναν πολύμηνο εφιάλτη, καθώς, όχι μόνο την κρατούσε με το ζόρι κλειδωμένη σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια, αλλά και την εξέδιδε παρά τη θέλησή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της άτυχης κοπέλας, η οποία κατάφερε να αποδράσει από τα δεσμά του, ο συμπατριώτης της την προσέγγισε ισχυριζόμενος ότι είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος και της πρόσφερε εργασία, λέγοντας της ότι θα μπορούσε να δουλέψει στο μαγαζί του πουλώντας λουλούδια. Αν και δίστασε στην αρχή, η 23χρονη δέχτηκε, τελικά, να εργαστεί για λογαριασμό του.

Τότε, όπως ισχυρίζεται η 23χρονη, ο συμπατριώτης την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια, λέγοντάς της ότι θα την φιλοξενούσε για ένα διάστημα. Ωστόσο, την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα και με τη χρήση ψυχολογικής και σωματικής βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.

Συνελήφθη για μαστροπεία

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 33χρονος μαστροπός, ο οποίος εντοπίστηκε σε σπίτι στην οδό Λεμεσού, κοντά στη πλατεία Αμερικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και από την έρευνα προέκυψε ότι εξέδιδε την κοπέλα από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2020, όταν η -τότε- 20χρονη βρήκε τον τρόπο να «ξεγλιστρήσει» από την στενή επιτήρηση του. Στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 33χρονος έκλεινε μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού τουλάχιστον τέσσερα ραντεβού την ημέρα για την 23χρονη, ενώ ο ίδιος τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του στα «ραντεβού» σε διαμερίσματα και σε δωμάτια ξενοδοχείων. Σύμφωνα δε με την Αστυνομία, η τιμή κάθε ραντεβού ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού και τα υπόλοιπα 100 τα «τσέπωνε» δια της βίας ο 33χρονος, παρά το γεγονός πως τής είχε υποσχεθεί ότι τα 80 θα τα κρατούσε εκείνη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πετούν στο δρόμο 81χρονο εγγυητή σε δάνειο που δεν μπορεί να αποπληρωθεί! – Τσουνάμι αντιδράσεων!

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ύποπτη κίνηση από το τουρκικό γεωτρύπανο «Γιαβούζ» – Έχει λάβει κατεύθυνση προς τα δυτικά (φώτο)

evosmos

Θεσσαλονίκη: Λύκοι κατασπάραξαν σκύλο σε απόσταση 80 μέτρων από κυνηγό

evosmos

Leave a Comment