ΕΛΛΑΔΑ

ΓΚΑΖΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΟΝΙΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

Στα χνάρια του πιστολέρο στο Γκάζι είναι η Αστυνομία, καθώς σφίγγει ο κλοιός για τον 37χρονο Αλβανό κακοποιό που πυροβόλησε τρεις νεαρούς για ασήμαντη αφορμή στις 16 Δεκεμβρίου του 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών εντόπισαν την επαφή που έκανε ο 37χρονος πιστολέρο του Γκάζι, προκειμένου να βρει πλαστά έγγραφα και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ήταν περίπου δέκα χρόνια στη φυλακή καθώς είχε πυροβολήσει έπειτα απο ένοπλη ληστεία αστυνομικούς στη χώρα του.

Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να ξυπνήσουν τον 34χρονο
Αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του 34χρονου από την Κρήτη που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν κατά διαστήματα να ξυπνήσουν το παλικάρι που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, κάποιες φορές ανταποκρίνεται ενώ άλλες φορές όχι. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, κάθε λεπτό που περνά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη ζωή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

POS σε ταξί, λαϊκές αγορές και περίπτερα – Ήρθε η ώρα των ελέγχων και των προστίμων

evosmos

Στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής τα τιμολόγια ρεύματος για τον Ιανουάριο

evosmos

Σεισμός τώρα 3,4 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment