LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπία Χοψονίδου & Βασίλης Σπανούλης | Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους – Ντύθηκαν ασορτί

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τα έξι παιδιά τους, υποδέχτηκαν το 2024 με ένα εντυπωσιακό ρεβεγιόν. Φόρεσαν τα γιορτινά τους και υποδέχτηκαν το νέο έτος, με ελπίδα και αισιοδοξία. Η Ολυμπία μοιράστηκε σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που συνόδευσε με ευχές. Μάλιστα, σε μία φωτογραφία οι γονείς ποζάρουν και με τα έξι παιδιά τους, τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα. Τα κορίτσια της οικογένειας ήταν ντυμένα ασορτί, φορώντας κόκκινα καρό φορέματα και λαμπερές στέκες στα μαλλιά. Η Ολυμπία επέλεξε ένα total black σύνολο που απαρτιζόταν από ένα δαντελένιο τοπ και μία μαύρη βελούδινη φούστα. Στο λαιμό της φορούσε ένα ρομαντικό τσόκερ.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007. Στις 24 Ιουνίου του 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.

Ολυμπία Χοψονίδου & Βασίλης Σπανούλης | Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους - Ντύθηκαν ασορτί

ΟΛΥΜΠΙΑ

ολυμπια

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ντρέπομαι για τους γονείς μου: “Τους γκέι τους θέλουν νεκρούς, τους ξένους πνιγμένους και τις γυναίκες να πλένουν πιάτα”

evosmos

Ομοφωνία (πλην “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής: «Επιδοκιμάζουμε τη βία, αρκεί να την ασκεί η Αριστερά!»

evosmos

Άρπαξαν σχεδόν 5.000 ευρώ από 34χρονο – Τον δελέασαν ότι κέρδισε χιλιάδες κρυπτονομίσματα

evosmos

Leave a Comment