ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: Αναλαμβάνει καθήκοντα ως άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα περιβάλλοντος ο Φίλιππος Γκανούλης

Στον ορισμό άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης, διευθέτησης ρεμάτων και αντιπλημμυρικής προστασίας προχώρησε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Με απόφαση του Δημάρχου , ο Φίλιππος Γκανούλης, Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής και πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος – μελετητής περιβάλλοντος, τεχνικών υποδομών και τοπικής αυτοδιοίκησης, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα σε ένα νευραλγικό τομέα που αφορά στο περιβάλλον και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
Τον νέο του συνεργάτη καλωσόρισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, τονίζοντας πως με τη συνδρομή του ενισχύεται η προσπάθεια της δημοτικής αρχής με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την εφαρμογή και υλοποίηση καινοτόμων παρεμβάσεων αστικής αναζωογόνησης και βελτίωσης της καθημερινότητας της πόλης.
Ο κ. Φίλιππος Γκανούλης είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην εδαφομηχανική και στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής. Είναι μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΤΕΕ / ΤΚΜ, Αντιπρόεδρος της μητροπολιτικής επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μεταξύ άλλων μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΓΕΒΕ), της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διαχείριση των Υδατικών Πόρων (ΕΕΔΥΠ) και της International Water Association (IWA). Συμμετέχει σε πλήθος πρωτοβουλιών πολιτών στη Θεσσαλονίκη που υπερασπίζονται αξίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα κοινωνικά αγαθά και την αλληλέγγυα οικονομία. Μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και άλλων μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

..ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Τμήμα Προσόδων: Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία από 1/2/2021 έως 12/2/2021

evosmos

Συμμαχία Πολιτών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου: Ανακοίνωση για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τετάρτης 13 Ιαν για το ιδιοκτησιακό του πάρκου ΘΕΠΑΝ και των κτηρίων σε αυτό.

evosmos

Leave a Comment