ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας που είδαν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή – επιστέγασμα ενός μεγάλου αγώνα, εντατικής μελέτης και συνεχούς προσπάθειας – σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά σκληρής δοκιμασίας για όλη την ανθρωπότητα, ας ανοίξει το δρόμο για μια νέα δημιουργική πορεία, γεμάτη πρόοδο και διαρκή εξέλιξη.
Οφείλω ωστόσο να συγχαρώ και να επαινέσω τους «αφανείς ήρωες» αυτού του αγώνα, τους γονείς που στήριξαν και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια της μαθητικής τους ζωής αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν καθοριστικά στη δικαίωση αυτής της μεγάλης προσπάθειας.
Και επειδή τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα των νέων, για όλους εκείνους τους μαθητές που δεν είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται, εύχομαι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με επιμονή και αποφασιστικότητα και κυρίως με πίστη στις δυνάμεις τους ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Καλή Πρόοδο σε όλους!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απών ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου από την συμβολική διαμαρτυρία για το “ΤΙΤΑΝ”

evosmos

Από την χθεσινή επίσκεψη στο Δημαρχείο Κορδελιού -Ευοσμου του Γενικού Γραμματέα της Κ.Επιτροπης του Κ.Κ.Ε κ. Δημήτρη Κουτσουμπα

evosmos

Δωρεάν τεστ στο προσωπικό Παιδικών Σταθμών σε Κορδελιό και Εύοσμο

evosmos

Leave a Comment