ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Διορθώστε την κακοτεχνία – παγίδα, ΧΘΕΣ………………….

Η ποιότητα της ζωής ενός τόπου διαμορφώνεται κυρίως από την απλή καθημερινότητα. Από τα μικρά και μεγάλα εμπόδια που συναντάς βγαίνοντας από το σπίτι σου. Από την αισθητική και λειτουργική εικόνα που βιώνεις και επηρεάζει την κάθε σου στιγμή.
Σε ένα τέτοιο εμπόδιο – παγίδα αιτία μικρών και μεγάλων, ελαφριών ή και σοβαρών τραυματισμών, ο λόγος της σύντομης αυτής παρέμβασης.
Πριν λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 1 Απρίλιου κατά τις 11:00 η ώρα το πρωί, δίπλα σχεδόν από την στάση των λεωφορείων επί της Α.Παπανδρέου, στην δημοτική ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού, στο ύψος ακριβώς του Υπόγειου Πάρκινγκ, μέλος της ομάδας μας έγινε μάρτυρας τραυματισμού μιας ηλικιωμένης συμπολίτισσας μας. Δυστυχώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, «εξασφαλίζοντας» ένα αρκετά μεγάλο σκίσιμο στο μέτωπο της, αφού ήδη είχε χάσει και αρκετό αίμα. Αιτία του τραυματισμού αυτού, η χρόνια και απίστευτη κακοτεχνία του δρόμου σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Το τοποσημείο αυτό είναι το μέρος που συνήθως, περνάει κάποιος για να πάει στην στάση του λεωφορείου. (Φαίνεται και στην φωτογραφία)
Από τον κόσμο που μαζεύτηκε, λίγο πριν το ασθενοφόρο πάρει την τρομαγμένη και τραυματισμένη κύρια, μπορούσες να ακούσεις ότι αυτό έχει συμβεί πάρα πολλές φορές, ότι τα ατυχήματα είναι συχνά πυκνά, ιδίως κυρίως από ηλικιωμένους. Μάλιστα υπήρχαν και προηγούμενοι παθόντες εκεί.
Οι περισσότεροι από εμάς, τέτοια περιστατικά είτε τα ξεχνάμε την επόμενη στιγμή είτε ούτε καν τα βάζουμε στο νου μας, αφού δεν έτυχε σε μας. Είπαμε λοιπόν να μην συνεχίσουμε την παράδοση αυτή που μας διακατέχει, και να μας προφυλάξουμε, με την δημοσιοποίηση του εν λόγω προβλήματος, ζητώντας από την δημοτική αρχή να επιληφθεί, μιας η παγίδα αυτή περιμένει ακλόνητη για νέα περιστατικά…
Περιμένουμε το ενδιαφέρον και τα γρήγορα αντανακλαστικά του Δήμου μας……

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και υποδήματα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υποδήματα

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και οδός

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Διάλογος

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: απαγόρευση κυκλοφορίας στην Περιπατητική διαδρομή της Α. Τρίτση στον Εύοσμο

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Έργα ύψους άνω των 26 εκ. ευρώ διεκδικεί ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ένταξη του ΚΕΠ Ελευθερίου Κορδελιού στο πρόγραμμα My Kep live – Εξυπηρέτηση πολιτών με βιντεοκλήση

evosmos

Leave a Comment