ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

Η επιστροφή στην κανονικότητα με αργά αλλά σταθερά βήματα και τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας που παίρνουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, αποδεικνύει περίτρανα την επαγγελματική, κοινωνική και ανθρώπινη ευσυνειδησία του Εμπορικού κόσμου του δήμου μας που ξεκίνησε την δραστηριότητα του με καλούς οιωνούς. Εμείς ως πολίτες που θέλουμε ο τόπος μας να πάει μπροστά και η οικονομία μας να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα εξασφαλίζοντας δουλειές για όλους, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένα: Να στηρίξουμε την αγορά του δήμου μας. Να σταθούμε αλληλέγγυοι σε κάθε προσπάθεια του εμπορικού μας κόσμου.
Τα δύσκολα θα περάσουν και τα χαμόγελα θα επιστρέψουν ξανά. Αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Στηρίζουμε τη γειτονιά μας. Είμαστε ασφαλείς στα μαγαζιά της γειτονιάς μας. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ emsek.gr K ΕΣΕΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ emsek.gr"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!
Η επιστροφή στην κανονικότητα με…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Καμαρινός στις Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Ζυγάς: Απαράδεκτη η στάση σας κ. Ρούμελη

evosmos

Δείτε πως έγινε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο

evosmos

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

evosmos

Leave a Comment