ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΥΟΣΜΟΣ: 63χρονος και 37χρονος στρατιωτικός «έπαιξαν» ξύλο για μια θέση πάρκινγκ!

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ένας 63χρονος και ένας 37χρονος στρατιωτικός έπαιξαν ξύλο για μια θέση πάρκινγκ!

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αρχικά οι δύο άντρες λογομάχησαν μεταξύ τους και στη συνέχεια ο 63χρονος έβρισε και απείλησε το νεαρότερο.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί αλλά πήρε ένα κομμάτι σκληρού πλαστικού σωλήνα και τον χτύπησε στο μηρό ενώ μετά προκάλεσε ζημιές και στο όχημά του με το ίδιο αντικείμενο!

Ο 37χρονος επιτέθηκε με μανία στον 63χρονο με μπουνιές και κλωτσιές που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες και μετά έφυγε.

Το πρωτοφανές συμβάν μεταξύ των δύο αντρών οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη. Στον 63χρονο ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Μέχρι την δίκη του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 37χρονος αρχικά βρέθηκε ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης και μετά πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη. Η δίκη του θα γίνει μαζί με τον 63χρονο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Είπε στη γιαγιά της ότι ο άντρας της την απατάει! Η απάντηση της γιαγιάς της δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ

evosmos

Κως: 14χρονος κατήγγειλε 52χρονο Αλβανό ότι τον θώπευσε σε παραλία

evosmos

Π.Πολάκης σε Θ.Πλεύρη: «Μην πας σε ρεβεγιόν- Να λύσεις το πρόβλημα με τα μονοκλωνικά»

evosmos

Leave a Comment