ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Μητέρα δεν ήθελε να κάνει το παιδί της self test – Κάλεσε το 100 να συλλάβει τον διευθυντή του σχολείου

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χτες στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, με μία μητέρα η οποία ήθελε το παιδί της να παρακολουθήσει κανονικά το μάθημα στην τάξη του Λυκείου, χωρίς να υποβληθεί σε self test κορονοϊού, καθώς όπως υποστηρίζει είναι αντισυνταγματικό.

Όταν δεν επετράπη η είσοδος τόσο σε εκείνη όσο και στο παιδί της, με δεδομένο ότι χωρίς αρνητικό τεστ κανένα παιδί ή εκπαιδευτικός δεν μπορεί να μπει στη σχολική αίθουσα, η κατάσταση ξέφυγε, με την γυναίκα να υποβάλλει μήνυση αλλά και να καλεί την αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί ο διευθυντής του σχολείου.
Όπως αναφέρει το Mega και η εκπομπή “Live News”, η ιστορία ξεκίνησε από τη Δευτέρα και κορυφώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα η μητέρα έκανε μήνυση επειδή το παιδί της δεν μπορεί να παρακολουθήσει δια ζώσης τα μαθήματα, ωστόσο ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε να μην ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σήμερα, Τετάρτη η γυναίκα αυτή πήγε και πάλι στο σχολείο μαζί με μια ομάδα ανθρώπων για συμπαράσταση, διαπληκτίστηκε με τον διευθυντή, κάλεσε περιπολικό της αστυνομίας για να τον συλλάβει. Μάλιστα και η ίδια και τα υπόλοιπα άτομα που ήταν μαζί της περικύκλωσαν το περιπολικό και ζητούσαν επίμονα να συλληφθεί.
“Με έσπρωξαν βίαια εμένα και το παιδί μου έξω – Μου έκλεισαν τα δάχτυλα στην καγκελόπορτα”
Ωστόσο, η γυναίκα δήλωσε ότι της ασκήθηκε βία από καθηγητές του σχολείου οι οποίοι την απώθησαν βίαια με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο γόνατό της. Παρ’όλα αυτά, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να υπαγορεύει τη διεξαγωγή τεστ κορονοϊού.

“Ήταν ανοιχτή η πόρτα από το προαύλιο και ενώ συνομιλούσαμε με τον διευθυντή… ότι εγώ δεν πρόκειται να επιτρέψω το παιδί μου να υποβληθεί σε κανένα test COVID και καμία ιατρική πράξη βάσει του νόμου του συντάγματος Α120. Είχε αντίρρηση. Ήταν ανοιχτή η πόρτα. Έκανα να μπω εγώ με το παιδί, διότι του είπα ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος του συντάγματος που το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι έξω από το σχολείο, οπότε κάνοντας να μπούμε μέσα, με ήρεμο τρόπο φυσικά εμείς, όρμηξαν άλλοι τρεις – τέσσερις καθηγητές άντρες με έσπρωχναν βίαια εμένα και το παιδί έξω. Έχω υποστεί βλάβη στο γόνατο μου, είναι πρησμένο και θα πάω και ιατροδικαστή για εξέταση και μου έκλεισε τα χέρια στην καγκελόπορτα, τα δάχτυλα” δήλωσε στην ίδια εκπομπή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

evosmos

ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΩΣ ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ

evosmos

«Να παίξει το Κέντρο Υγείας Ευόσμου το ρόλο του στην πανδημία»

evosmos

Leave a Comment