ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΣΤΗ “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ!! ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!!

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021, έφερε στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για την λειτουργία των Κοιμητηρίων του Ευόσμου που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο που θέλουμε να λέμε ότι ζούμε. Ύστερα από επώνυμη καταγγελία πολίτη (η οποία έγινε ρεπορτάζ σε μεγάλο έγκριτο μέσο επικοινωνίας) ακολούθησε η κριτική των επικεφαλής και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στα κοιμητήρια. Τα οποία είναι νομικό πρόσωπο και προεδρεύει ένας άφαντος πρόεδρος, επιλογή του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα.
Τα όσα ακούστηκαν ήταν συγκλονιστικά. Άποροι και φτωχοί θάβονται ακόμη και γυμνοί σύμφωνα με έγγραφο που επικαλέστηκε ο κ. Ναθαναηλίδης. Απέναντι σε αυτές τις δραματικές αποκαλύψεις, η διοίκηση της “Νέας Πνοής” και ο επικεφαλής της Κλεάνθης Μανδαλιανός είδαν “συνωμοσίες” πίσω από το δημοσίευμα, δράκους και φαντάσματα που τους βάζουν εμπόδια στον μεγάλο δρόμο της επιτυχίας τους!!
Χωρίς πειστικό λόγο, χωρίς επιχειρήματα, με πολλά νεύρα και επιθετικό ύφος, ο δήμαρχος δεν κατάφερε να πείσει την αντιπολίτευση που μιλούσε με αποδείξεις και στοιχεία τι ακριβώς κάνει στα κοιμητήρια του Ευόσμου. Απέναντι σε μία τοπική κοινωνία που είναι εξοργισμένη για την κατάσταση των Κοιμητηρίων και εκφράζεται με δυσμενή σχόλια στην επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο Facebook (όπου τα troll επιτίθενται και απειλούν πολίτες) ο δήμαρχος υπερασπίστηκε ως Δον Κιχώτης την επιστολή-ανεμόμυλο των τριών δημάρχων, της οποίας ο συντάκτης αγνοείται, αλλά που θα πάει θα τον βρούμε!!
Με πολύ χαρά όμως μας αποκάλυψε, ότι σύντομα και ύστερα από συμφωνία, προφανώς με τους άλλους δημάρχους που υπογράφουν την επιστολή, την διοίκηση των κοιμητηρίων θα την αναλάβει στέλεχος της παράταξης του, προκαταλαμβάνοντας έτσι και το αποτέλεσμα του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου. Τόσο δημοκράτες!!
Για αυτό ζουν όμως και υπάρχουν στην “Νέα Πνοή με Ήθος και Όραμα”. Τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα αδέλφια και τα ξαδέλφια τους να είναι καλά και βολεμένα και ο μήνας έχει δεκατρείς!! Ας το χαρούν για λίγο ακόμη, ο χρόνος περνάει γρήγορα!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

..ΣΤΗ “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ!!
ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!!
Η συνεδρίαση του…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Καμαρινός στις Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

evosmos

Έκθεση ζωγραφικής για την Εθνική Παλιγγενεσία στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

evosmos

ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΛΑΣ: ΆΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ

evosmos

Leave a Comment