ΕΛΛΑΔΑ

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο ατύχημα

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο ατύχημα που είχε με λεωφορείο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017.

Συγκεκριμένα, τρία χρόνια μετά το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά δημιουργώντας του προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα, το δικαστήριο αποφάσισε και την καταβολή ποσού αποζημίωσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το ατύχημα πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2017 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός παρουσιαστής οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Το λεωφορείο φέρεται πως διέσχισε σχεδόν κάθετα τη λεωφόρο με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης να πέσει πάνω του, ενώ η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μελαχρινός, γοητευτικός και κούκλος: Εντυπωσιάζει ο 28χρονος γιος του Λάκη Κομνηνού- Είναι ίδιοι

evosmos

Αρνήθηκε να δώσει χρήματα στα αδέρφια του για αλκοόλ και ναρκωτικά και αυτοί του… έκαψαν το σπίτι

evosmos

«Ξαφνικός θάνατος» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Πάροχοι ζητούν πίσω τις επιδοτήσεις ρεύματος!

evosmos

Leave a Comment