ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθησε να σκοτώσει την Ιωάννα και μέσα στο νοσοκομείο; Τι λέει ο δικηγόρος της 35χρονης Σάκης Κεχαγιόγλου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Τα όρια της διολίσθησης μεταξύ της προσπάθειας ανακάλυψης της αλήθειας και του λαϊκισμού σε βάρος του κατηγορουμένου που είναι το κεντρικό πρόσωπο της ποινικής δίκης είναι δυσδιάκριτα”…

Αυτό είπε μεταξύ άλλων, ο συνήγορος της 35χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση με το βιτριόλι, ο Σάκης Κεχαγιόλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1…

Απαντώντας στα σενάρια που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με τα οποία, η 35χρονη έψαχνε τρόπο να μπει στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα, με το ενδεχόμενο μιας νέας επίθεσης, ο κύριος Κεχαγιόγλου ξεκαθάρισε:
“Δεν υπάρχει ούτε συνεργός ούτε προσπάθεια ανθρωποκτονίας εντός του νοσοκομείου, του ατυχούς θύματος αυτής της υποθέσεως”.

Ο ίδιος είπε ότι η κατηγορούμενη -η οποία ακόμη σιωπά- θα απαντήσει και θα δώσει εξηγήσεις από την καινούρια χρονιά, μέσα στους επόμενους μήνες.

“Κάθε επικοινωνία και η προσπάθεια με όσους επικοινώνησε να χαρακτηριστούν συνεργοί, είναι το λιγότερο υπερβολική για να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη κωμική” συμπλήρωσε ο κύριος Κεχγιόγλου.

Σε ερώτηση για το πώς είναι σήμερα η 35χρονη στις φυλακές, ο ίδιος είπε ότι είναι και θλιμμένη για τις επιθέσεις που δέχονται άτομα που προσπαθούν να τους εμπλέξουν στην υπόθεση”.

Και επανέλαβε: “Αυτό που λέγεται ότι προσπάθησε να την σκοτώσει μέσα στο νοσοκομείο είναι κωμικά”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΓΠΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- 75% ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ

evosmos

Ιδού γιατί θησαυρίζουν οι τράπεζες: Δανείζουν με 6,39% και αποδίδουν στους καταθέτες μόλις 0,46%

evosmos

ΣΟΚ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ! Αποφυλακίστηκε ο φονιάς που ορκίστηκε να τη σκοτώσει

evosmos

Leave a Comment