ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Καβάλα: Ο 52χρονος έφαγε επτά σφαίρες – Η μία τον διαπέρασε

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής του 52χρονου άντρα που δολοφονήθηκε σήμερα (16.09.2022) το πρωί έξω από το εργοστάσιο, όπου εργαζόταν στην Καβάλα.

«Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και έγινε με εννιάβολο κυνηγετικό όπλο. Δεν έχουμε σημεία πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αναφέρει ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης.

«Ο κάλυκας δεν βρέθηκε» λέει ο κ. Κουτσούκης ο οποίος εξηγεί ότι ο άτυχος άντρας «πυροβολήθηκε από την μπροστινή μεριά, δεν έχουμε κλίση, ούτε πυροβολισμό υπό γωνία. Είναι κυνηγετικό εννιάβολο όπλο, βρήκαμε σκάγια που περιέχονται μέσα στον κάλυκα. Ο κάλυκας δεν βρέθηκε, γιατί ουσιαστικά εκτοξεύεται μετά τη βολή κοντά δίπλα στο όπλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με 10 μέτρα, όπου υπολογίζουμε τη διασπορά που έγινε».

Επτά ήταν τα μοιραία σκάγια καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «βρήκαμε επτά εισόδους και δείγμα από τα σκάγια, το οποίο παραδόθηκε στις αρχές. Ο κάλυκας έχει τάπα από πίσω και το συγκεκριμένο είχε 9 σκάγια. Επτά ήταν τα σκάγια που μπήκαν, το ένα ουσιαστικά δεν έχει βρει στόχο. Είναι κάπου στην περιοχή και είναι αρκετά μικρό για να συλλεχθεί. Εμείς συλλέξαμε ένα σκάγι που ήταν στα ρούχα και ένα που βρήκαμε στην θωρακική κοιλότητα. Τα άλλα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Γάζωσαν» νυχτερινό κέντρο στα Πατήσια

evosmos

Κατέληξε η 27χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Ομοφωνία (πλην “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”) στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής: «Επιδοκιμάζουμε τη βία, αρκεί να την ασκεί η Αριστερά!»

evosmos

Leave a Comment