ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Χαλκίδα: Η 39χρονη και ο σύζυγός της ήταν καλεσμένοι στον γάμο του 43χρονου

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του 43χρονου, στην Χαλκίδα. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές μίας 39χρονης. το πρωί του Σαββάτου (20/01).

Την ώρα που οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, αναζητώντας το κίνητρο του εγκλήματος, ο Alpha μετέδωσε ένα βίντεο από τον γάμο του 43χρονου, το 2021. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το γλέντι έγινε στην αυλή του πατρικού σπιτιού του θύματος και μεταξύ των καλεσμένων, ήταν η 39χρονη δράστις μαζί με τον σύζυγό της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 43χρονος ήταν φίλος και συνεργάτης με τον σύντροφο της 39χρονης, ενώ το ερώτημα που εγείρεται με αφορμή το εν λόγω βίντεο, είναι πώς η 39χρονη παραβρέθηκε στον γάμο του 43χρονου, ενώ περίπου δέκα χρόνια πριν είχε συμβεί ένα περιστατικό, που, όπως αναφέρεται, την κλόνισε σοβαρά.

Ο γάμος του 43χρονου έγινε τον Ιούλιο του 2021 και πέντε μήνες μετά, ο ίδιος επισκέφτηκε τον δικηγόρο του για να τον συμβουλεύσει, καθώς δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη. Ενδεικτικό αυτών των πιέσεων είναι και το μήνυμα που φέρεται να δέχτηκε το θύμα από την 39χρονη, όπως λέει ο δικηγόρος του. «Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία», του έγραφε.

Η θεία του 43χρονου: Ήταν ένα παιδί χρυσάφι

Η θεία του 43χρονου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας πως ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έχουν συμβεί. «Ήταν τόσο καλό παιδί που δε γινόταν άλλο. Γιατί το έκανε αυτό αυτή η κυρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να ξέρω. Δεν την ήξερα την κοπέλα αυτή, αλλά έχει δύο παιδάκια. Το χωριό έχει… τι να σας πω δεν μπορεί ο νους του κόσμου να το ακούσει αυτό και να το χωνέψει», λέει η θεία του θύματος.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του ανιψιού της, λέει: «Ένα παιδί χρυσάφι ήταν. Είχε ανοίξει εργαστήριο χρόνια, είχε ο πατέρας του και συνέχεια το παιδί. Δουλειά καλή, τέλειος μάστορας, τίποτα δεν του έλειπε. Μια ωραία κοπέλα είχε παντρευτεί. Τα ’χαν δυο τρία χρόνια, έχουν τώρα 1,5 χρόνο που παντρευτήκανε, έκαναν γλέντια έξω, εδώ, όλα αγαπημένα».

Αναφορικά με το κίνητρο της 39χρονης, είπε: «Δεν ξέρω τι έπαθε αυτή η γυναίκα και το ‘κανε. Ήταν ένα παιδί χρυσάφι. Καλοσυνάτο, όμορφο, λεβέντικο, στη δουλειά του, σε τι, δεν του έλειπε τίποτα… Το χωριό μας έχει μείνει άναυδο, δεν μπορείς να πεις κουβέντα, τα έχουμε χάσει όλοι, για ποιο λόγο το έκανε αυτό η κοπέλα αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω».

Οι φήμες και η απάντηση της 39χρονης
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε συγγενής της κατηγορούμενης, ο 43χρονος φέρεται να διέδιδε φήμες για την 38χρονη, διασύροντάς την στο χωριό και προκαλώντας προβλήματα στον γάμο της, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός. «Υπήρχε μια παλιά ιστορία, καθένας πήρε τον δρόμο του. Αυτός παντρεύτηκε και κάποια στιγμή άρχισε στο χωριό να λέει λόγια, γιατί έχει πάει με κάθε γυναίκα και τι έχει κάνει. Τσακώνονταν και αυτή τώρα μάλλον για να πείσει τον άνδρα της ότι δεν είχε κάνει τίποτα μ’ αυτόν, πήγε τον σκότωσε. Ο ένας αγαπούσε τρελά τον άλλον. Ίσως αρρωστημένα, όπως λέμε» λέει συγγενής της 39χρονης.

Οι γονείς της κατηγορούμενης υποστήριξαν πως η 39χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο. «Πριν από 15 χρόνια υπήρξε ένας βιασμός, παρότι ήταν οικογενειακοί φίλοι και τώρα είμαστε σε στάδιο να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια και αν είχε λάβει και την υποστήριξη από τον σύζυγό της», λέει ο Βασίλης Βαλλιάνος, δικηγόρος των γονέων της 39χρονης.

Πάντως, η 39χρονη απάντησε στα όσα λένε οι γονείς της. Σε δήλωσή της μέσα από το κρατητήριο όπου κρατείται, μέσω της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι «οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τους μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν από 15 χρόνια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Μην κόβεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση», το γράμμα που«λυγίζει» ακόμα και τους πιο δυνατούς

evosmos

Κ.Μητσοτάκης: Αυξάνονται οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων με το lockdown – Θα τα ξοδέψουν όλα μετά

evosmos

Γ.Μαργαρίτης: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι» – Για ποιους μιλάει ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής;

evosmos

Leave a Comment