ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι και προστατεύομαι για να μη με βρουν»! Βίντεο κραυγή-αγωνίας του Ηλία Γκιώνη

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος κάνει τη δική του μεγάλη έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο φαίνεται να συνδέεται και με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από πλουσιόπαιδα στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε σε ένα βίντεο-μήνυμα, εκφράζοντας την αγωνία του.

Ο ακτιβιστής συμμετέχει σε μια προσπάθεια να αποτραπεί, όπως έχει υποστηρίξει, η συγκάλυψη του κυκλώματος, αλλά και η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα λέει στο βίντεο, είναι απελπισμένος και κάνει λόγο στην έρευνά του, η οποία κατέληξε στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος μαστροπείας, διακίνησης λευκής σαρκός, ναρκωτικών και όπλων σε Ελλάδα, Κύπρο, εξωτερικό, Ντουμπάι, στις περιοχές της Ρόδου, της Κρήτης, της Δράμας.

Για τη Γεωργία Μπίκα, ο Ηλίας Γκιώνης, υποστηρίζει πως τον βρήκε και του ζήτησε να γίνουν ομάδα και πως αποφάσισαν ότι «δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ, γιατί αν σταματήσουμε αυτοί οι άνθρωποι θα μας βρούνε σε ένα δύο χρόνια από τώρα και μπορεί να μας αφαιρέσουν τη ζωή. Οπότε ή το πάμε μέχρι τέλους και όσα περισσότερα κεφάλια μπορούμε να τα βάλουμε φυλακή, να τα βάλουμε ή το αφήνουμε και κάποια στιγμή η ζωή μας θα έχει πρόβλημα. Έχουμε πει με τη Γεωργία ότι αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμάς».

Ο ακτιβιστής περιγράφει και το πως βιώνει όλη αυτή την κατάσταση: «Έχω κάνει ότι μπορώ για να προστατευτώ και έχω απομονωθεί για να προστατέψω τους ανθρώπους που αγαπώ. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι κάποιος κινδυνεύει εξαιτίας μου και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όπως το διαχειρίζομαι τώρα. Τώρα είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι και προστατεύομαι για να μη με βρουν … Να ξέρετε ότι για οτιδήποτε συμβεί υπάρχουν στοιχεία … η ασφάλεια μου είναι ότι το ξέρει ο κόσμος και υπάρχει διαφάνεια και αυτό το πληρώνω σε προσωπικό επίπεδο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διάσωση στο Αντίρριο: Πώς ξέφυγε το κοριτσάκι από τον έλεγχο των γονιών του

evosmos

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

evosmos

Πρόστιμο έως 30.000 ευρώ αν δεν πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας!

evosmos

Leave a Comment