ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γεωργία παραπατούσε μέσα στο ξενοδοχείο…» – Τι δείχνουν οι κάμερες τη βραδιά του βιασμού

Αργά χθες αναμενόταν να παραδοθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα των ελβετικών τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, τα οποία θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, κυρίως όμως θα απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα αν στη νεαρή κοπέλα χορηγήθηκαν ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι οι αρμόδιοι να καταθέσουν το τελικό πόρισμα το πρωί της Δευτέρας, καθώς απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για να ενσωματωθεί στα ευρήματα του Εργαστηρίου Τοξικολογίας του ΑΠΘ και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Πρόκειται για την απάντηση των δειγμάτων ούρων που είχαν σταλεί σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Βέρνης στην Ελβετία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ποιες ουσίες τυχόν είχε στον οργανισμό της η 24χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της μέσα σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρώτο αποτέλεσμα δόθηκε προχθές από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών στον οργανισμό της 24χρονης.

Ολο αυτό το διάστημα το ΑΠΘ βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία με τις ανακριτικές Αρχές και ενημερώνει συνεχώς για το σκέλος των αναλύσεων που έχουν γίνει στα δικά του εργαστήρια. Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η εξέταση DNA έδειξε ίχνη σπερματικής κηλίδας στο μανίκι της νεαρής γυναίκας από τον Λαγκαδά, καθώς και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της, όχι όμως σε εσώρουχα και σε απόκρυφα σημεία του σώματός της.

«Μια κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσο μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς, στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μη βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις. Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια. Οταν το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε, δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Οπως και αν ήταν καλά, θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Ομως, όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν» ανέφερε χθες ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση δεν έχει σταματήσει να καλεί μάρτυρες, οι οποίοι ενδέχεται με όσα πουν να βοηθήσουν να διαλευκανθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, προχθές πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ακόμα ένας μάρτυρας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο επίμαχο πάρτι στη σουίτα 401 του γνωστού ξενοδοχείου της παραλιακής.

Την ίδια ώρα, η 24χρονη Γεωργία προσπαθεί να σταθεί πάλι στα πόδια της και να επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», έχει επιστρέψει στη δουλειά της, αλλά σε άλλη θέση. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να περάσει σε εσωτερική θέση γραφείου, ενώ προηγουμένως αναλάμβανε εξωτερικές εργασίες.
«Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ καλά. Λαμβάνει πολλά μηνύματα και, ανάμεσα στα μηνύματα, και καταγγελίες από κορίτσια. Και από εκεί θα πρέπει να γίνει μια επεξεργασία των στοιχείων που φτάνουν στο κορίτσι» ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής Κέλλυ Χεινοπώρου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, στον απόηχο της καταγγελίας της 24χρονης, η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη είναι «ηλεκτρισμένη», και γι’ αυτόν τον λόγο το Αχίλλειον παρέμεινε χθες κλειστό, για έκτη σερί ημέρα.

Βόμβες από 25χρονη για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος μαστροπείας

Ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα στόματα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία αποκαλύπτουν όσα συμβαίνουν στο μισοσκόταδο κάποιων νυχτερινών κέντρων όταν πέφτει η νύχτα, καθώς και όσα εκτυλίσσονται στα πάρτι ακολασίας, στα οποία νεαρές κοπέλες προσφέρουν τα κορμιά τους με αντάλλαγμα ακόμα και μια «γραμμή» κοκαΐνης! Το thesstoday.gr έφερε στο φως τη μαρτυρία μιας 25χρονης εκπαιδευτικού, η οποία αντίκρισε τη σκοτεινή πλευρά της νυχτερινής Θεσσαλονίκης, όταν δέχτηκε να παρευρεθεί σε ένα τέτοιο πάρτι, στο οποίο γινόταν φανερά χρήση ναρκωτικών.

«Εκεί πέρα υπήρχαν πάρα πολλά ναρκωτικά, ιδιαίτερα κοκαΐνη. Είδα αρκετές γνωστές μου να κάνουν χρήση. Ουσιαστικά, έδιναν το κορμί τους ως ανταλλαγή για χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών. Μου έχει ζητηθεί να συνευρεθώ σεξουαλικά προκειμένου να πάρω ναρκωτικά, αλλά δεν δέχτηκα» τόνισε η 25χρονη, η οποία είδε με τα μάτια της τα μυστικά που κρύβουν τα κυκλώματα μαστροπείας, τα οποία «ψαρεύουν» νεαρές γυναίκες με προσκλήσεις μέσω Instagram. Για τον τρόπο με τον οποίο οι μαστροποί προσεγγίζουν τα θύματά τους μίλησε και ένας πρώην εργαζόμενος σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Θεσσαλονίκης. Οπως είπε, τα μέλη των κυκλωμάτων ρίχνουν στα ναρκωτικά ανυποψίαστα κορίτσια και στη συνέχεια τα πείθουν να παρευρίσκονται σε πάρτι οργίων με δέλεαρ μικροποσότητες της «λευκής σκόνης».

«Γίνεται προσέγγιση από κάποιον, οποιοσδήποτε μπορεί να είναι αυτός, είτε υψηλό κεφάλι είτε απλός θαμώνας του μαγαζιού, και μετά ξεκινά το μπλέξιμο με τα ναρκωτικά. Εχω ακούσει για περιπτώσεις που ο εθισμός είναι υπερβολικός και έχουν αναγκαστεί κοπέλες να το κάνουν αυτό, γιατί δεν μπορούν να το πληρώσουν. Εχω γνωρίσει κοπέλες που με τον καιρό έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης και μπορούν να κάνουν σεξουαλικά θελήματα του οποιουδήποτε για μια ‘‘γραμμή’’ παραπάνω, που λέμε» ανέφερε.

Τέλος, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς αποκάλυψε πως τα κυκλώματα μαστροπείας έχουν διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα στην Αθήνα. «Οι οργανώσεις αυτές και οι αρχηγοί τους έχουν πολύ μεγάλες διασυνδέσεις στην Αθήνα, κυρίως με τον καλλιτεχνικό κόσμο και, μέσω των μελών τους που ζουν στην Αθήνα, έχουν συνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα» ανέφερε ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει στα χέρια του και νέες καταγγελίες για τη δράση κυκλωμάτων μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη, πλην εκείνων που προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δıπλώματα οδήγnσης: Όλα από την αρχή – Ποιοι θα δώσουν εξετάσεıς από το μnδέν

evosmos

Τραγωδία στη Λαμία: Ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή στο γήπεδο και πέθανε

evosmos

Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας για τον 25χρονο από την Αμάρυνθο

evosmos

Leave a Comment