ΚΟΣΜΟΣ

Εδώ είναι η νεότερη γιαγιά στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Η Kelly Healey, μια 30χρονη μητέρα 5 παιδιών, που ζει στην Αγγλία, έγινε η νεότερη γιαγιά του Ηνωμένου Βασιλείου όταν η 14χρονη κόρη της γέννησε ένα μωρό. Η Kelly είπε ότι αυτή η κατάσταση τον ενοχλούσε.

Ακούγοντας ότι η κόρη του, Skye Salter, είναι έγκυος, η Kelly είπε ότι στην αρχή δεν ήθελε να γίνει παππούς και γιαγιά σε νεαρή ηλικία, αλλά ότι συνέβη, σεβόμενη την επιλογή της κόρης της και της επέτρεψε να γεννήσει το μωρό της.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, η Kelly είπε ότι όταν άκουσε ότι η κόρη της ήταν έγκυος, δεν είχε άλλη επιλογή από το να στηρίξει την κόρη της.

Όταν η Skye ξεκίνησε τον τοκετό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα και τη θετή μητέρα της.
Η νεαρή γυναίκα γέννησε το μωρό της στο νοσοκομείο γιατί βρισκόταν στην 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και δεν μπορούσε να κάνει νόμιμη έκτρωση.

Η Kelly είπε ότι αν και είπε ότι υποστήριζε την κόρη της, η 48χρονη μητέρα της είπε ότι δεν ήταν έτοιμη να γίνει προγιαγιά, λέγοντας ότι δεν ήταν πολύ χαρούμενη με το μωρό που έφερε η κόρη της.

ΤΣΟΝΤΑ 3

ΤΣΟΝΤΑ 2

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαρές και πανηγύρια στην Βόρεια Κορέα για τη νίκη ενάντια στον κορονοϊό(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ρόουαν Άτκινσον: «Το παραμύθι με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τελείωσε – Δεν προσφέρουν τίποτα στο περιβάλλον»

evosmos

Νέα σκοτεινή τηλεφωνική απάτη απειλεί τα χρήματά σας: Τι είναι το Pig Butchering – 4 συμβουλές για να μείνετε ασφαλείς

evosmos

Leave a Comment