ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Εθελοντική Αιμοδοσία για της ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος διοργανώνει το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου από τις 9.00 έως τις 13.00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορδελιού – Ευόσμου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Παύλου Μελά 24 Εύοσμος).
Λόγω της τήρησης αυστηρών μέτρων υγιεινής για την προστασία από τον Covid-19, η προσέλευση των αιμοδοτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο: 2310 764-779.
Παρακαλούνται οι αιμοδότες να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιωάννης Καμαρινός: …ΤΕΛΙΚΑ TA RAPID TEST ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΡΓΑΛΕΙΟ ή ΘΕΑΤΡΟ;

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα σε 3 αθλητικούς χώρους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

evosmos

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: Ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη

evosmos

Leave a Comment