ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ένα ξεχωριστό τρόπο η Κοινότητα Ευόσμου τίμησε την γιορτή της μητέρας

Με ένα ξεχωριστό τρόπο, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών της περιόδου που διανύουμε, η Κοινότητα Ευόσμου τίμησε την γιορτή της μητέρας, γεμίζοντας με χρωματιστά λουλούδια τα παρτέρια και τις γλάστρες του πεζόδρομου και της πλατείας Ευόσμου.
Η δράση περιλάμβανε τη φύτευση πολύχρωμων εποχιακών λουλουδιών, προσδίδοντας μια ανοιξιάτικη νότα στο παραδοσιακό κέντρο του Ευόσμου.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου κ. Παναγιώτης Φωτιάδης ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στη δράση, τοπικούς συμβούλους Ευόσμου, κ. Βασίλη Χατζηβρέττα, κ. Μαρία Γκαγκανιάρη και κ. Μαρία Μάλλιου.

*Χορηγοί Φυτώρια Τσαμπάζης & Garden center edem

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, λουλούδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, λουλούδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, φυτό, δέντρο, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΛΙΜΝΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ» «KIDS SAVE LIVES» & « I SAVE LIVES » …αλήθεια είναι!

evosmos

Leave a Comment