ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν φορτηγό που ανήκε σε δημοτικό σύμβουλο του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Ένα φορτηγό με καρότσα εκλάπη στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ηλιούπολης, στον δήμο Παύλου Μελά

Φορτηγό με καρότσα που ήταν σταθμευμένο στην οδό Περικλέους, στην Ηλιούπολη στον δήμου Παύλου Μελά, και ανήκε στην επιχείρηση του εργολάβου και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, έκλεψαν άγνωστοι δράστες.

Ο κ. Αλεξανδρίδης ενημέρωσε για την κλοπή άμεσα τις αστυνομικές αρχές, ενώ η φωτογραφία του φορτηγού που εκλάπη κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί και να παραδοθεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών και, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ditika.gr, βρέθηκε η καρότσα σε περιοχή των Διαβατών, κοντά στις φυλακές, ενώ αγνοείται ακόμη η τύχη του φορτηγού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ομάδα Λ.Στέλλα Νοσοκομείου «Αγίου Ανδρέα» Πάτρας: «Εμείς δεν τους διασωληνώνουμε αλλά τους θεραπεύουμε»

evosmos

ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ! ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΖΑΛΙΖΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023! ΠΟΣΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!

evosmos

Νέα εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Λέσβο: Εκκενώθηκε η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης

evosmos

Leave a Comment